Telefon: ​+45 28 73 50 59​​    |    E-mail: jakob@jh-maskinteknik.dk

​Valse til fremstilling og produktion​

​Hos JH Maskinteknik ApS nær Kolding, Vejle & Fredericia fremstiller, producerer og forhandler vi specielle valser til blandt andet diverse rullebaner til brug i fabrikker, bryggerier, mejerier og isoleringsfirmaer.

Højeste kvalitet af valse

​Vi producerer hver enkelt valse i højeste kvalitet og kan ligeledes stå for kopiering af valser, der er gået i stykker. Med vores mangeårige erfaring i branchen er der ikke den opgave, vi ikke påtager inden for emnet.

Vi har altid kundens ønsker og behov i fokus og arbejder meget fleksibelt, således du som kunde ikke skal vente for lang tid på fremstillingen af dine valser. 

Har du brug for professionel sparring, kan vi også tilbyde rådgivning, således den specifikke konstruktion bliver præcis som ønsket.​

Fremstilling af valse til hele landet

​JH Maskinteknik ApS ligger ved Lunderskov, men vi fremstiller valser til hele landet, hvad enten du har brug for vores ekspertise i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

Vi kan producere fra dag til dag, og med egen bil og fragtmand kan vi levere allerede dagen efter bestilling. Så tøv ikke med at kontakte os på telefon prototypefremstilling til din produktion. Her kan du læse mere om, hvad vi kan hjælpe dig med. 

Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 28 73 50 59 eller sende en mail til jakob@jh-maskinteknik.dk.

Firmainformation

JH Maskinteknik ApS

CVR: ​35376658

Kontakt

​​Telefon: +45 28 73 50 59

E-mail: jakob@jh-maskinteknik.dk