Kunden i centrum

Eksisteret i +14 år

Hurtig levering

​CNC-drejning til store og små opgaver

​Søger du en ekspert inden for CNC-drejning, er JH Maskinteknik ApS nær Kolding, Vejle & Fredericia den rette at vælge.

Vi har gennem mange år tilbudt CNC-drejning i højeste kvalitet, og på vores CNC-drejemaskiner kan vi tilbyde drejning af kundespecificerede emner i såvel store som små seriestørrelser – enkeltelementer som prototyper.

Drejning i alle materialer med CNC-drejning

​Vi udfører CNC-drejning i alle typer materialer, hvad enten der er tale om forskellige metaller, automatstål, rustfrit stål eller plastmaterialer som acryl eller POM.​

Vores mål er at være på forkant med udviklingen for derigennem at kunne imødekomme vores kunders ønsker og behov på bedst mulig vis.

 Dette gælder også inden for CNC-drejning, hvor vi konstant udvikler os inden for både teknologi og viden i forhold til markedets skærpede krav.

Vi tilbyder CNC-arbejde i højeste kvalitet

​Vi ønsker at være en kompetent og professionel samarbejdspartner fra ide til levering af CNC-drejning. Det betyder, at vi er med gennem hele processen og kan rådgive og vejlede allerede i idé- og udviklingsfasen, så du gennem et tæt samarbejde er sikret det mest optimale resultat for det emne, der skal skabes.

Vi gør en dyd ud af at levere varen hurtigst muligt og kan som regel altid levere inden for få dage, så kontakt os gerne på telefon CNC-fræsning.​

Ønsker du yderligere information, kan vi kontaktes på telefon 28 73 50 59 eller mail jakob@jh-maskinteknik.dk.

Kontakt os i dag

​Mangler du hjælp og ekspertise, vejleder vi alle vores kunder fra ide til levering. Vi står klar til at hjælpe dig og leverer inden for få dage. Kontakt os med det samme for en uforpligtende samtale omkring dine behov.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

JH Maskinteknik ApS

CVR: ​35376658

ADRESSE

​​Lejrskovvej 4

6640 Lunderskov

​​KONTAKT

Telefon: +45 28 73 50 59

E-mail: jakob@jh-maskinteknik.dk

Følg ​med på facebook

​​Se med på facebook og følg med i vores spændende udvikling! 

Tag et kig i feedet til højre, eller besøg siden. vi lægger løbende billeder op​.

smiley