Kunden i centrum

Eksisteret i +14 år

Hurtig levering

​CNC-fræsning og CNC-bearbejdning

​JH Maskinteknik ApS ved Kolding, Vejle & Fredericia er din ekspert og samarbejdspartner inden for CNC-bearbejdning og CNC-fræsning.

Vores opdaterede og moderne fræsemaskiner gør os i stand til at tilbyde CNC-fræsning af 3- og 4-aksede emner i alle typer materialer:​

  • Plastik
  • Stål
  • Metal
  • Aluminium

Små og store emner til CNC-fræsning

​Vi kan være behjælpelige med CNC-bearbejdning og CNC-fræsning af emner i såvel store som små serier, hvad enten der er tale om prototypefremstilling eller enkeltelementer. 

På grund af vores store fleksibilitet, moderne maskinpark og dygtige team er vi klar til at møde vores kunders forskellige og unikke behov inden for CNC-fræsning.

Med vores store knowhow på området og vores mangeårige erfaring med CNC-bearbejdning og CNC-fræsning kan vi også tilbyde vores ekspertise i form af rådgivning i forbindelse med udviklingen og fremstillingen af emnerne. 

På den måde er du garanteret det bedste afsæt for produktionen og det mest optimale slutresultat.

Fleksible og hurtige løsninger indenfor CNC-bearbejdning

​Vi hører til ved Lunderskov, men leverer til hele landet. I kraft af vores fleksibilitet og med egen fragtmand kan vi tilbyde hurtig levering fra dag til dag, hvis du står i en akut situation. 

Sammen finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon ​28 73 50 59 eller mail jakob@jh-maskinteknik.dk, for at høre mere om CNC-bearbejdning.

Kontakt os i dag

​Mangler du hjælp og ekspertise, vejleder vi alle vores kunder fra ide til levering. Vi står klar til at hjælpe dig og leverer inden for få dage. Kontakt os med det samme for en uforpligtende samtale omkring dine behov.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

JH Maskinteknik ApS

CVR: ​35376658

ADRESSE

​​Lejrskovvej 4

6640 Lunderskov

​​KONTAKT

Telefon: +45 28 73 50 59

E-mail: jakob@jh-maskinteknik.dk

Følg ​med på facebook

​​Se med på facebook og følg med i vores spændende udvikling! 

Tag et kig i feedet til højre, eller besøg siden. vi lægger løbende billeder op​.

smiley