Kunden i centrum

Eksisteret i +14 år

Hurtig levering

Om os

​JH Maskinteknik ApS er en moderne maskinfabrik beliggende i Lunderskov uden for Kolding. Vi udvikler og fremstiller hovedsageligt kundespecificerede emner til industrien.

Virksomheden er en ung, dynamisk virksomhed, der blev grundlagt i 2006 af Jakob Hviid. Siden hen er firmaet vokset og består i dag af syv udlærte maskinarbejdere samt en lærling.

Udstyr og knowhow

Vi er opdaterede på udstyr og knowhow og tilbyder derfor vores kunder det nyeste inden for branchen. Med vores moderne maskinpark og nyeste cad/cam-system kan vi løse næsten alle type af dreje- og fræseopgaver.

Kunden i centrum

Vi er en kvalitetsbevidst, men samtidig konkurrencedygtig virksomhed, der lægger stor vægt på at samarbejde med vores kunder i alle faser. Om det er rådgivning, tegning eller fremstilling er vi en oplagt sparrings- og samarbejdspartner.

Alle kunder er lige, og god service er nøgleordet for os. Kunderne tages altid med på råd, for det er sammen, vi skaber det bedste resultat.

Så uanset omfanget på dit projekt, påtager vi os opgaven med seriøsitet og effektivitet.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud på tlf. 28 73 50 59.

Kontakt os i dag

​Mangler du hjælp og ekspertise, vejleder vi alle vores kunder fra ide til levering. Vi står klar til at hjælpe dig og leverer inden for få dage. Kontakt os med det samme for en uforpligtende samtale omkring dine behov.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

JH Maskinteknik ApS

CVR: ​35376658

ADRESSE

​​Lejrskovvej 4

6640 Lunderskov

​​KONTAKT

Telefon: +45 28 73 50 59

E-mail: jakob@jh-maskinteknik.dk

Følg ​med på facebook

​​Se med på facebook og følg med i vores spændende udvikling! 

Tag et kig i feedet til højre, eller besøg siden. vi lægger løbende billeder op​.

smiley