Kunden i centrum

Eksisteret i +14 år

Hurtig levering

​Prototypefremstilling i alle typer materiale til industri

Hos JH Maskinteknik ApS nær Kolding, Vejle & Fredericia er vi behjælpelige med prototypefremstilling, hvor vi producerer alt fra serieproduktion til selvstændige enkeltstyksopgaver.​

Fra ide til levering

​Med vores moderne, omfattende og avancerede maskinpark og alt det nyeste cad/cam-system kan vi foretage prototypefremstilling af stort set alle emnetyper i alt fra plastik til metal – uanset om det drejer sig om emner på størrelse med et nåleøje eller emner på en meter eller mere.

Ved prototypefremstilling kan du som kunde nøjes med at komme med selve ideen og en eventuel funktionalitetsbeskrivelsen - så står vi for resten. Gennem tæt kundedialog kan vi komme med rådgivning og tegne selve produktet, ligesom vi kan optimere på ideerne og foreslå ændringer og forbedringer, således du får det bedst mulige produkt.

Hos JH Maskinteknik ApS kan vi f.eks. fremstille specielle valser til diverse rullebaner. 

Du kan læse mere om, hvordan vi kan fremstille valser til din produktion her.​

​Høj kvalitet ved alle typer prototypefremstilling

​Med vores mangeårige erfaring kan vi sikre et optimalt udviklingsforløb, inden selve bearbejdningen af emnet udføres. På den måde er du også sikret et så præcist og korrekt produkt som muligt.

Uanset omfanget på en prototypefremstilling går vi til enhver opgave med seriøsitet og effektivitet. Vi arbejder ud fra vores kunders ønsker og behov og leverer kun kvalitet fra start til slut.

Kontakt os gerne på telefon 28 73 50 59 for et godt tilbud eller yderligere information omkring prototypefremstilling. Du kan også skrive til os på e-mail jakob@jh-maskinteknik.dk.

Kontakt os i dag

​Mangler du hjælp og ekspertise, vejleder vi alle vores kunder fra ide til levering. Vi står klar til at hjælpe dig og leverer inden for få dage. Kontakt os med det samme for en uforpligtende samtale omkring dine behov.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

JH Maskinteknik ApS

CVR: ​35376658

ADRESSE

​​Lejrskovvej 4

6640 Lunderskov

​​KONTAKT

Telefon: +45 28 73 50 59

E-mail: jakob@jh-maskinteknik.dk

Følg ​med på facebook

​​Se med på facebook og følg med i vores spændende udvikling! 

Tag et kig i feedet til højre, eller besøg siden. vi lægger løbende billeder op​.

smiley