Telefon: ​+45 28 73 50 59​​    |    E-mail: jakob@jh-maskinteknik.dk

​CNC-fræsning og CNC-bearbejdning

​JH Maskinteknik ApS ved Kolding, Vejle & Fredericia er din ekspert og samarbejdspartner inden for CNC-bearbejdning og CNC-fræsning.

​

Vores opdaterede og moderne fræsemaskiner gør os i stand til at tilbyde CNC-fræsning af 3- og 4-aksede emner i alle typer materialer:​

  • Plastik
  • StĂĄl
  • Metal
  • Aluminium

Små og store emner til CNC-fræsning

​Vi kan være behjælpelige med CNC-bearbejdning og CNC-fræsning af emner i sĂĄvel store som smĂĄ serier, hvad enten der er tale om prototypefremstilling eller enkeltelementer. 

​

På grund af vores store fleksibilitet, moderne maskinpark og dygtige team er vi klar til at møde vores kunders forskellige og unikke behov inden for CNC-fræsning.

Med vores store knowhow pĂĄ omrĂĄdet og vores mangeĂĄrige erfaring med CNC-bearbejdning og CNC-fræsning kan vi ogsĂĄ tilbyde vores ekspertise i form af rĂĄdgivning i forbindelse med udviklingen og fremstillingen af emnerne. 

​

På den måde er du garanteret det bedste afsæt for produktionen og det mest optimale slutresultat.

​

Fleksible og hurtige løsninger indenfor CNC-bearbejdning

​Vi hører til ved Lunderskov, men leverer til hele landet. I kraft af vores fleksibilitet og med egen fragtmand kan vi tilbyde hurtig levering fra dag til dag, hvis du stĂĄr i en akut situation. 

​

Sammen finder vi den helt rigtige løsning til dig.

​

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon ​28 73 50 59 eller mail jakob@jh-maskinteknik.dk, for at høre mere om CNC-bearbejdning.

Firmainformation

JH Maskinteknik ApS

CVR: ​35376658

Kontakt

​​Telefon: +45 28 73 50 59

E-mail: jakob@jh-maskinteknik.dk